Гумен утикач машки ЕК (монофазен) Tenpo-27 1/16A.220/250V

105.00 ден

Гумен утикач машки ЕК (монофазен) Tenpo-27 1/16A.220/250V
Паковање: 50/1 -1k

SKU: 18256 Категории ,

Опис

Гумен утикач машки ЕК (монофазен) Tenpo-27 1/16A.220/250V

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ