-10%

Греач електричен за греење вода 250V-1500WAT

Original price was: 195.00 ден.Current price is: 175.00 ден.

Греач електричен за греење вода 250V-1500WAT
Паковање: 50/1 -1k

Опис

Греач електричен за греење вода 250V-1500WAT

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ