-18%

ГМС комбиниран аголен вентил 1/2-3/8-3/4

Original price was: 728.00 ден.Current price is: 597.00 ден.

ГМС комбиниран аголен вентил 1/2-3/8-3/4
Паковање: 50/1 -1k

Опис

ГМС комбиниран аголен вентил 1/2-3/8-3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ