Двокомпонентен лепак за бетон METSAN f.1511

500.00 ден

METSAN

f.1511

Пакување: 12/1 -1k

ШИФРА: 00920 Категории ,

Опис

Двокомпонентен лепак за бетон

METSAN

f.1511

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ