Црево инокс 3/8-3/8 70cm

150.00 ден

Црево инокс 3/8-3/8 70cm
Паковање: 10

ШИФРА: 141170 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-3/8 70cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ