Црево инокс 3/8-3/8 60cm

150.00 ден

Црево инокс 3/8-3/8 60cm
Паковање: 10

SKU: 141160 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-3/8 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ