-20%

Алуминиумска скала 2×9-A

10,836.00 ден

Алуминиумска скала 2×9-A

Висина: 3×2.5m = 5.5m
Тежина: 17.5kg
Паковање: 1/1 -1k

SKU: 18672 Категории , ,

Опис

Алуминиумска скала 2×9-A

Висина: 3×2.5m = 5.5m
Тежина: 17.5kg

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ