-25%

Алуминиумска скала 2×11

7,178.00 ден

Алуминиумска скала 2×11

Висина: 2×3.1m = 5.2m
Тежина: 12kg
Паковање: 1/1 -1k

SKU: 18671 Категории , ,

Опис

Алуминиумска скала 2×11

Висина: 2×3.1m = 5.2m
Тежина: 12kg

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ