Скала метална со широки газишта со5 (4+1)178cm 1615

4,050.00 ден

Скала метална со широки газишта со5 (4+1)178cm 1615
Паковање: 2/1 -1k

SKU: 13965 Категории ,

Опис

Скала метална со широки газишта со5 (4+1)178cm 1615

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ