-8%

Шајка челична за бетон со шајбна 60mm – 50ком

90.00 ден

Шајка челична за бетон со шајбна 60mm – 50комада
Паковање: 2500/50 -50k

Опис

Шајка челична за бетон со шајбна 60mm – 50комада

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ