Озбест сифон со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm

195.00 ден

Озбест сифон со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm
Паковање: 50/1 -1k

SKU: 2015590 Категории ,

Опис

Озбест сифон со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ