-20%

Кабел за косилка 3×1,5 20m

720.00 ден

Кабел за косилка 3×1,5 20m
Паковање: 12/1 -1k

Опис

Кабел за косилка 3×1,5 20m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ