ГМС елит кујнска батерија коцка со 2 црева кромиран

3,000.00 ден

ГМС елит кујнска батерија коцка со 2 црева кромиран
Висина: 30 cm
Ф35
Паковање: 6/1 -1k

SKU: 14el245 Категории ,

Опис

ГМС елит кујнска батерија коцка со 2 црева кромиран
Висина: 30 cm
Ф35

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ