ГМС диван кујнска батерија со две црева

9,300.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Пудра

Висина:  40 cm

DVA002

Ф40

Паковање: 5/1 -1k

SKU: 002DVA Категории ,

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Пудра

Висина:  40 cm

DVA002

Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ