Baho продолжен кабел + прекидач (кабел 3.15) 3m 3G

300.00 ден

Baho продолжен кабел + прекидач (кабел 3.15) 3m 3G
Паковање: 24/1 -1k

SKU: 13806 Категории ,

Опис

Baho продолжен кабел + прекидач (кабел 3.15) 3m 3G

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ