Тркала за мебел (со кочница) 50mm – 4комада

80.00 ден

Тркала за мебел (со кочница) 50mm – 4комада
Паковање: 500/4/1 -1k

SKU: 18046 Категории ,

Опис

Тркала за мебел (со кочница) 50mm – 4комада

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ