Шуко спојка бела 10А/2P+

38.00 ден

Шуко спојка бела 10А/2P+
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 13117 Категории ,

Опис

Шуко спојка бела 10А/2P+

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ