Стеги за кабел G (2*4cm) 8mm

19.50 ден

Стеги за кабел G (2*4cm) 8mm
Паковање: 500 -20k

Опис

Стеги за кабел G (2*4cm) 8mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ