-10%

Шипка со навој 1m, 8mm

Original price was: 39.00 ден.Current price is: 35.00 ден.

Шипка со навој 1m, 8mm
Паковање: 50/1 -1k

Опис

Шипка со навој 1m, 8mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ