-12%

Шипка со навој 1m, 18mm

Original price was: 315.00 ден.Current price is: 277.00 ден.

Шипка со навој 1m, 18mm
Паковање: 12/1 -1k

Опис

Шипка со навој 1m, 18mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ