-7%

Шајка челична за бетон со шајбна 40mm – 100комада

Original price was: 143.00 ден.Current price is: 133.00 ден.

Шајка челична за бетон со шајбна 40mm – 100комада
Паковање: 5000/100 -100k

Опис

Шајка челична за бетон со шајбна 40mm – 100комада

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ