-18%

Ракавици за заварување долги 10* 10ком.

Original price was: 3,000.00 ден.Current price is: 2,460.00 ден.

Ракавици за заварување долги 10*
Паковање: 120/10/1 -10k

Опис

Ракавици за заварување долги 10* 10ком.

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ