-10%

Пипс двокомпонентен Bul-Fix 200 ml

149.00 ден

Bul – Fix

200 ml

Пакување: 25/1 -1k

Опис

Пипс двокомпонентен

Bul – Fix

200 ml

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ