-15%

Озбест сифон широк со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm

332.00 ден

Озбест сифон широк со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm
Паковање: 50/1 -1k

Опис

Озбест сифон широк со прелив SO1 6/4 Ф40 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ