Лопата за снег рамна PLS со ме. стега портокал туркса (без рачка)

315.00 ден

Лопата за снег рамна PLS со ме. стега портокал туркса (без рачка)

Паковање: 30/1 -1k

Опис

Лопата за снег рамна PLS со ме. стега портокал туркса (без рачка)

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ