-28%

Лопата за снег PLS овал црна турска 45G (без рачка)

Original price was: 203.00 ден.Current price is: 146.00 ден.

Лопата за снег PLS овал црна турска 45G (без рачка)

Паковање: 30/1 -1k

Опис

Лопата за снег PLS овал црна турска 45G (без рачка)

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ