Крст за фуги од плочки сет 250 комада 1mm

83.00 ден

Крст за фуги од плочки сет 250 комада 1mm
Паковање: 1/250 -1k

Опис

Крст за фуги од плочки сет 250 комада 1mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ