-18%

Јаже за пакување IPSAN (за јајца) 650gr

Original price was: 213.00 ден.Current price is: 175.00 ден.

Јаже за пакување IPSAN (за јајца) 650gr
Паковање: 31/1-1k

Опис

Јаже за пакување IPSAN (за јајца) 650gr

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ