-15%

ГМС белла кујнска батерија ек со 2 црева

1,811.00 ден

ГМС бела кујнска батерија ек со 2 црева
Висина: 20cm
Ф40
Паковањe: 12/1 -1k

Опис

ГМС бела кујнска батерија ек со 2 црева
Висина: 20cm
Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ