DF четка за бетон тврдо со дрвенo (без рачка) 60cm

435.00 ден

DF четка за бетон тврдо со дрвенo (без рачка) 60cm
Паковање: 12/1 -1k

Опис

DF четка за бетон тврдо со дрвенo (без рачка) 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ