Црево инокс 3/8-3/8 40cm

135.00 ден

Црево инокс 3/8-3/8 40cm
Паковање: 10

SKU: 141140 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-3/8 40cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ