Челични шајки за бетон со винт 6*25 – 100комада

285.00 ден

Челични шајки за бетон со винт 6*25 – 100комада
Паковање: 5000/100 -100k

Опис

Челични шајки за бетон со винт 6*25 – 100комада

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ