ИМ-РЕ Вработува!


Магационер во Гостивар

Што нудиме:

  • Можност за почеток – Веднаш
  • Работно време 09:00 – 17:00
  • Позитивна работна атмосфера
  • Се работи од Понеделник до Сабота
  • Обезбеден превоз

Kомерцијалист за регион Штип – Радовиш

Што нудиме:

  • Можност за почеток – Веднаш
  • Работно време 09:00 – 17:00
  • Позитивна работна атмосфера
  • Се работи од Понеделник до Сабота
  • Обезбеден превоз

За повеќе информации

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

+389 70 434 434
+389 42 222 076

EMAIL АДРЕСА

imre_gv@hotmail.com
info@imre.mk