Спојница за црево плин тештик Klepsan 12mm

188.00 ден

Спојница за црево плин тештик Klepsan 12mm
Паковање: 100/1 -1k

ШИФРА: 2763 Категории ,

Опис

Спојница за црево плин тештик Klepsan 12mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ