ГМС диван кујинска батерија со две црева

5,750.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Црна Инокс
Висина: 44cm
END003
Ф40

Паковање: 5/1 -1k

SKU: 003END Категории ,

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Црна Инокс
Висина: 44cm
END003
Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ