-25%

ГМС диван кујинска батерија со две црева

6,600.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Инокс
Висина: 36cm
END002
Ф40

Паковање: 5/1 -1k

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Инокс
Висина: 36cm
END002
Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ