ГМС диван кујинска батерија со две црева

7,190.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Кафена-бронзена

Висина:  40 cm

DVA003

Ф40

Паковање: 5/1 -1k

SKU: 003DVA Категории ,

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Кафена-бронзена

Висина:  40 cm

DVA003

Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ