ГМС диван кујинска батерија со две црева

8,640.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Бело

Висина:  40 cm

DVA005

Ф40

Паковање: 5/1 -1k

SKU: 005DVA Категории ,

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева

Боја: Бело

Висина:  40 cm

DVA005

Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ