Имате прашања? -  042/ 222-076,

За нас

ИМ-РЕ КОМ е компанијакоја постои од 2004 година. Се занимава со продажба на и голем избор на,санитарија, железарија, електрикa, алат и работна опрема.

Широкиот асортиман на производи брои преку 2000, меѓу коиможете да одлучувате и помеѓу најразлични модели и брендови. Компанијатарасполага со магацински простор од 3000м2 од кој секојдневно се дистрибуираатпроизводи низ другите градови во земјата.

Познат по најдобар квалитет и цени, располагаме и сопродажен салон во Гостивар, каде се изложени сите производи кои ги нудиме.