Имате прашања? -  042/ 222-076,
Струна за тример

Струна за тример

  • Достапност : Има на залихи

  • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
    1815115м1,6 мм24/14070 ден.
    17982
    15м2,0 мм24/15080 ден.
    1423015м2,4 мм24/160100 ден.