Имате прашања? -  042/ 222-076,

Штрафови


Турбо штраф

Турбо штраф

ШифраБох.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1813710007,5 х 72100/11,903,3 ден.1813810007,5 х 82100/12,203,7 д..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Хол штраф

Хол штраф

ШифраБохДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена17701200003,5 х 161/1000110190 ден.17702200003,5 х 101/1000170290 ..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Шипка со навој 1м

Шипка со навој 1м

ШифраБохДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена146001006 мм1/11220.40 ден.14601508 мм1/11830.60&nb..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Штраф за бојлер

Штраф за бојлер

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена113634 KOM12см300/-12543 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Штраф за умивалник

Штраф за умивалник

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена113648 KOM12см300/-13052 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Штраф за шолја

Штраф за шолја

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена113628 KOM12см300/-11830 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Штраф со кука мутер

Штраф со кука мутер

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена0046313смМ10Х19030/-15085 ден...

85.00 ден ДДБ: 85.00 ден

Приказ 1 до 7 од 7 (1 Страници)