Имате прашања? -  042/ 222-076,
Стеги црни пластични дебели

Стеги црни пластични дебели

 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  181198 мм200 мм100/11,11,9 ден.
  181208 мм
  300 мм100/11,62,7 ден.
  181218 мм
  400 мм100/11,93,3 ден.