Имате прашања? -  042/ 222-076,
Шпакла за фасада

Шпакла за фасада

 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  18124
  160 см12/14070 ден.
  18125
  300 см12/1
  65110 ден.
  18126
  450 см12/1
  90150 ден.