Имате прашања? -  042/ 222-076,
Метална полица за бања

Метална полица за бања

  • Произведувач : Македонија
  • Достапност : Има на залихи

  • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
    18111(900) - 5 пол.30 см.1/123003910  ден.
    18110(900) - 5 пол.40 см.1/126004420  ден.
    18112(900) - 5 пол.50 см.1/132005440  ден.