Имате прашања? -  042/ 222-076,
Количка за роба коса

Количка за роба коса

  • Произведувач : Македонија
  • Достапност : Има на залихи

  • Шифра Дим. Димензија Количина %Н.Ц. Цена
    18114 130 кг 50 х 115 см 1/1 1900 3230 ден.