Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС Ултра батерија ЕК ѕидна Т-Л Класик

ГМС Ултра батерија ЕК ѕидна Т-Л Класик

  • Произведувач : ГМС - Турција
  • Достапност : Има на залихи

  • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
    ULT20914ULT209Кугласти1,3012/110501800 ден.