Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС ЕК вентил со филтер куглест

ГМС ЕК вентил со филтер куглест

  • Произведувач : ГМС - Турција
  • Достапност : Има на залихи

  • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
    KMB11520141151/20,20150/1240400 ден.
    KMB11620141163/40,22100/1280470 ден.