Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС ЕК вентил за веш машина со филтер куглест комбиниран

ГМС ЕК вентил за веш машина со филтер куглест комбиниран

  • Произведувач : ГМС - Турција
  • Достапност : Има на залихи

  • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
    MK13320141331/2/3/8-3/40,1550/1190325 ден.