Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС ЕК вентил со филтер куглест комбиниран

ГМС ЕК вентил со филтер куглест комбиниран

  • Произведувач : ГМС - Турција
  • Достапност : Има на залихи

  • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
    MK132C20141311/2/3/8-3/81,9512/1190325 ден.