Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС ЕК вентил класик куглест

ГМС ЕК вентил класик куглест

  • Произведувач : ГМС - Турција
  • Достапност : Има на залихи

  • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
    MK11614MK1161/2/ - 1/20,2550/1200340 ден.